Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

OVERNATTINGSTUR TIL INDRE ØSTFOLD 09.-10. SEPTEMBER 2023

9. september 2023 - 10. september 2023

Vi legger opp til at turen gjennomføres med private biler. Ved påmelding er det derfor viktig at det opplyses om du har behov for å sitte på med noen, eller disponerer egen bil og ev kan ha plass til passasjerer.

Programmet for turen vil bl.a. inneholde besøk på Bratvedt Gård i Trøgstad, med ca 60 veterantraktorer på gamlelåven, deltakelse på høytidelig åpning av Vammatoppen Friluftsmuseum, i regi av Askim Historielag, Vamma vannkraftverk – elvevassdrag i Glomma, Fossum Bru – kampene i april 1940. Leder i Askim Historielag vil være med som guide på disse to sistnevnte stedene.

Vi besøker Ørje Kanalmuseum m/omvisning. Videre stopper vi på «Historica» (historiske samlinger) i Rakkestad, Eidsberg Kirke og Folkenborg museum, Mysen.

Overnatting skjer på Festningshotellet, Fredriksten festning i Halden (litt utenfor Indre Østfold, da), der det også blir servert en 3 retters middag + frokost søndag morgen. Ved påmelding opplyses det om ev ønske om enkeltrom.

Kostnader for turen er beregnet til ca 2.300 – 2.500 pr deltaker.

Et detaljert program, med reiseruter, vil sendes påmeldte deltakere i løpet av august.

Påmelding skjer til Tone Øvergaard på e-post: tone.overgaard@gmail.com, eller på telefon 41 26 29 57 (gjerne SMS) innen 01.juli – 23

Detaljer

Start:
9. september 2023
Slutt:
10. september 2023
Kategori for Arrangement:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *